Ron Minicars is dealer en servicepunt van Carver

22-08-2022 16:19
Ron Minicars is dealer en servicepunt van Carver-2022-08-22 16:19:05

Carver Elektrische Mobiliteit,

MOBILITEIT
Maak kennis met de Carver

Geen scooter, auto of motor: het is de Carver. Een nieuwe vorm van mobiliteit. Met de Carver heb je een elektrisch, duurzaam en compact voertuig. Bovendien zorgt de kanteltechniek gegarandeerd voor een glimlach op je gezicht.

100% ELEKTRISCH
230V of adapterkabel

De Carver is altijd en overal gemakkelijk op te laden dankzij de 230V stekker. Laad je liever bij een laadpaal op? Geen probleem! Gebruik dan onze adapterkabel.

INTERIEUR
Ruimte voor 2 personen en bagage

Vervoer voor 2 personen? Check. Plek voor een tas, boodschappen of spullen voor naar je werk? Dubbel check. De Carver biedt alle ruimte die je nodig hebt.

PERSONALISEER
Maak het eigen

De Carver is beschikbaar in 4 verschillende kleuren: wit, tangerine oranje, grijs en metallic blue. Voor welke stijl ga jij?

De Carver Base en R+ zijn geclassificeerd als brommobiel, hierdoor mag je in Nederland al met je scooterrijbewijs (AM) de Carver besturen. Een auto- of motorrijbewijs (A of B) is verder ook voldoende. Voor de Carver S+ heb je een motorrijbewijs (A) of autorijbewijs (B) van voor 18 januari 2013 nodig. Als je de Carver aanschaft als een invalidenvoertuig heb je geen rijbewijs nodig om de Carver te besturen.